De smaak van thuis

Vorige maand kervelzaad gezaaid, en vandaag voor het eerst in mijn leven kervelsoep gemaakt.

Buiten moeder´s keuken had ik dat nog nooit gegeten, en het effect is een ware cultuurschok. De smaak van thuis, zo ver weg van huis. N is enthousiast, dus dat smaakt naar meer 😉

Advertenties

2 responses to this post.

  1. Posted by mama on juni 1, 2016 at 6:02 pm

    Ja groene groenten zijn zo gezond maar vooral heel lekker… misschien kan je nog eens met broccoli proberen… een collega heeft nu broccolibrood gemaakt…heel lekker en fris.

    Beantwoorden

  2. Brocolli is niet makkelijk, en daar heb je zoveel plek voor nodig. Moet wachten tot we een iets grotere tuin hebben. Voorlopig zijn we blij met de “wilde voorouder” van brocolli: boerekool.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: