Wordt er nog gekookt?

Jawel!

We ontdekken de portabella paddestoel. Die is zo stevig en sappig dat je denkt in een biefstuk te bijten. En dat andere gerecht, dat is vis die toevallig mijn camera passeerde haha.

Ook al neem ik bijna geen foto’s meer, ik blijf nieuwe gerechten proberen, en de tuin blijft opbrengst produceren. Heerlijk. De basilicum begon het loodje te leggen met de eerste koude dagen, dus alle goede blaadjes gingen lekker de oven in, en nu hebben we onze eigen gedroogde basilicum voor de wintermaanden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: