Wat doe je met de blues in Nanaimo?

Op een blauwe maandag rij ik dan graag naar ‘mijn’ plekjes en kom een beetje tot effen. Departure Bay, het monument voor de eerste Chinese pioniers en het Chinese kerkhof. Reden? Daar is nooit een kat 🙂

Aan Departure Bay is het tij uitzonderlijk laag, en op de een of andere manier moet ik aan Spanje denken.  Ah, de blues is al voorbij sie.

Advertenties

2 responses to this post.

  1. Posted by lieve on augustus 20, 2012 at 8:34 am

    Het mooie Spanje van weleer… nu veel leegstand, armoede, verpleegsters die naar België werk komen zoeken en natuurlijk direct vinden. Zij leren eerst Nederlands en komen in rusthuizen terecht (dat ze bij hen nauwelijks kennen) en worden geconfronteerd met het West-Vlaams van de oude mensen. Dus 2x aanpassen maar de reacties van zowel de ouderen als van de jonge mensen zijn heel positief…..

    Beantwoorden

  2. Ja ik las er ook van (van die verpleegsters). Ik las ook over hoe moeilijk het is om alle oude bouwwerken, tempels, muren etc etc in het zuiden van Europa in ere te houden, bv de ruines op de Acropolis. Bijna geen geld meer, en Spanje, Italië en Griekenland hebben heel wat meer patrimonium te onderhouden dan wij. Of toch veel moeilijker onderhoudbaar patrimonium.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: